Zorg

Nieuw op Welgelegen: Dagbesteding voor senioren

Vanaf 1 december start Welgelegen met een mooie nieuwe uitdaging! Vanaf maandag tot en met vrijdag kunnen senioren in Balk en omgeving bij ons de dag doorbrengen. Om te ontspannen, handwerken, spelletjes doen en andere gezellige dingen, maar ook om ons te helpen met de dagelijkse bezigheden op de boerderij: het bijhouden van de groente- en kruidentuin, het verzorgen van de dieren, tuinieren en vele andere alledaagse zaken.

Bewoners van de Fryske Marren die in een sociaal isolement dreigen te raken of kampen met dementie, een niet-aangeboren-hersenafwijking of een ander ongemak zijn bij ons van harte welkom. Wij kunnen een prima aanvulling bieden op bestaande mantel- of thuiszorg. Uiteraard in goed overleg.
Naast dagbesteding richten wij ons ook op ouderen in de nabijheid van Harich die het gezellig vinden om tussen de middag aan te schuiven op Welgelegen voor een warme maaltijd. Uiteraard zijn ze ’s morgen ook welkom om een kopje koffie of thee drinken met onze dagelijkse gasten. Wij vinden het belangrijk dat deze groep mensen bij ons een gezellig tweede thuis kan vinden.

Welgelegen maakte in 2017 een mooie doorstart als hotel, bed & breakfast en feest- en vergaderlocatie. Met deze nieuwe activiteit stellen wij onze sfeervolle locatie open voor een doelgroep waarvan de wereld erg klein dreigt te worden. Wij vinden het belangrijk dat deze mensen in contact blijven met de maatschappij en de lokale gemeenschap. Onze sfeervolle boerderij en onze gastvrije medewerkers kunnen daarvoor zorgen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek! Belt u ons op 0514-605050 of maak gebruik van ons contactformulier.