Online boeken

Boerderij Welgelegen

Midden in een oase van rust, omringd door de natuur ligt Boerderij Welgelegen. Een Bed & Breakfast,  maar ook zeer geschikt voor vergaderingen, evenementen, private dinners en andere activiteiten. Sinds 1 december 2018 hebben wij ook een zorgfunctie: Dagbesteding voor senioren

Boerderij Welgelegen is een sfeervolle en traditionele herenboerderij, gebouwd in 1885. Naast nette, eenvoudige kamers zijn er diverse ruimten voor ontbijt, een kopje koffie of een borrel. Aan de voorzijde bevinden zich de sfeervolle Jachtkamer en Boskamer, in het midden de ontbijtruimte (De Stal) en aan de achterzijde onze grote zaal (De Hooiberg). Rondom het pand zijn diverse terrassen en zitjes. Vanaf het voorterras heeft u een prachtig uitzicht over de Friese weilanden. Een gezellige, eenvoudige &  informele sfeer is wat we onze gasten bieden. U voelt zich gauw thuis en komt volledig tot rust binnen deze alles-biedende omgeving.

Harich is een ideale uitvalsbasis voor uw uitstapjes in Zuid-West Friesland. Welgelegen is centraal gelegen; 5 minuten van Balk, 10 minuten van Lemmer en 20 minuten van Sneek. Onze boerderij ligt heerlijk rustig in mooi Gaasterland, dichtbij de Gaasterlandse bossen, de Friese meren en het IJsselmeer. In de directie omgeving zijn vele fiets- en wandelroutes.

Proef de rustige landelijke sfeer en voel je thuis.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 days ago

Boerderij Welgelegen

Hjerst #fryslanstyle ...

Hjerst #fryslanstyle

Comment on Facebook

Het is wel netjes achterin de bak gevallen zeg. Goed geparkeerd! 🤪

View more comments

4 days ago

Boerderij Welgelegen

Vandaag gearriveerd..... Wolkom op Welgelegen Hans en Grietje! 🍀 ...

Vandaag gearriveerd..... Wolkom op Welgelegen Hans en Grietje! 🍀

Comment on Facebook

Wat een leuk en lief duo!

Oh wat een leukertjes! Snel kennismaken.

Wat lief en gaaf🥰

😍❤

Oh wat een schatjes 🧸

Dat moet dan maar "Grytsje" worden.

View more comments

https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/van-der-vaart-vrienden-en-zoontje-damian-vermaken-publiek-in-hamburg~af2fb8b1/

En dat deden ze destijds ook hier in Harich! 😉

https://www.volkskrant.nl/mensen/drie-generaties-van-der-vaart-zijn-gek-op-de-bal-gek-he~bb8d9ff4/

Comment on Facebook

Arnold Wunderink: vandalen.... 😉

View more comments

Load more

Aanschuiven op Welgelegen

720x380

Onze B&B gasten adviseren wij bij hun keuze van een passend restaurant in Balk en omgeving. Bij het inchecken overhandigen wij u een overzicht van goed restaurants in de buurt.

Met ingang van 1 december starten wij van maandag tm vrijdag met dagbesteding voor zelfstandig wonende senioren met (beginnende) dementie en andere geheugen problemen of gevoelens van eenzaamheid. Deze groep bieden wij tussen (12.00-13.00 uur) een warme maaltijd aan. Denkt u nou ik vind het gezellig om ook eens aan te schuiven op Welgelegen, laat ons dat dan even weten dmv een belletje of mail.

Samen eten is gezelliger dan alleen ! Wij vragen voor deze maaltijd een bijdrage tbv Stichting Boerderij Welgelegen van € 5,00 per persoon. Wilt u weten wat het weekmenu is dan kunt u ons ook even bellen en mailen maar we plaatsen hem ook elke zaterdag op onze website.

Aanschuiven?

Komt u gezellig bij ons eten ? Laat het ons  weten via telefoon nr. 0514-605050 of mail info@boerderijwelgelegen.nl en uw stoel is gereserveerd.

Vergaderen

Boerderij Welgelegen beschikt over diverse sfeervolle vergaderruimtes variërend in grootte en geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. De grote zaal is gesitueerd in de voormalige deel van de monumentale herenboerderij daterend uit 1885. De kleine zaal is geschikt tot 25 personen en ook de prachtige opkamers met een schitterend uitzicht kan gebruikt worden voor een select gezelschap tot 15 personen. De vergaderruimtes kunnen in meerdere opstellingen ingedeeld worden en u vergadert in een informele, representatieve, stijlvolle omgeving die zeer rustig is gelegen.

Meer informatie

De boerderij tuin kan naar wens gebruikt worden voor een buitenactiviteit zoals bijvoorbeeld boogschieten, schermen, schilderen, brainstormen, yoga etc. Tevens kunt u gebruik maken van onze fietsverhuur en zelfs een solex tocht door Gaasterland ligt binnen de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we u helpen bij het huren van een Valk of sloep om heerlijk te varen op de Friese Meren.

8 uurs vergader arrangement is inclusief:

ontvangst met koffie/thee
zaal aangepast aan het aantal personen (minimaal 8)
gebruik van flip-over en stiften (wij kunnen u ook andere presentatie middelen aanbieden tegen meerkosten)
onbeperkt koffie & thee, mineraalwater en mints
gratis voldoende parkeer ruimte
gebruik van de sfeervolle vergaderruimte
1 maal royale lunchtafel met vruchtensap, melk, kopje soep, warme snack en diverse broodsoorten

Prijs: € 28,50 pp

Dit vergader arrangement is ook mogelijk inclusief 3-gangen keuze diner;

Prijs: € 55,00 pp

24 uurs vergader arrangement is inclusief:

ontvangst met koffie/thee
zaal aangepast aan het aantal personen (minimaal 8)
gebruik van flip-over en stiften (wij kunnen u ook andere presentatie middelen aanbieden tegen meerkosten)
onbeperkt koffie & thee, mineraalwater en mints
gratis voldoende parkeer ruimte
gebruik van de sfeervolle vergaderruimte
1 maal royale lunchtafel met vruchtensap, melk, kopje soep, warme snack en diverse broodsoorten
1 maal 3-gangen keuze diner
overnachting inclusief uitgebreid ontbijt buffet

Prijs: vanaf € 140,00 pp

Arrangementen

Wilt u wandelen, fietsen of gewoon even lekker tot rust komen ? Combineer uw activiteiten in het Friese Gaasterland met één of meerdere overnachtingen in ons hotel! Bekijk hier onze arrangementen of informeer via ons contactformulier naar de mogelijkheden of om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Plezier & Passie op Welgelegen

Het RTL programma Passie & Plezier was bij ons bezoek en maakte deze leuke impressie die meerdere keren op TV was te zien.


Golfen op GC Gaasterland

Kom genieten op de prachtige natuurgolfbaan van Golfclub Gaasterland. De 9 holes hebben een lengte van ruim 2800 meter en zijn door baanarchitect Alan Rijks gesitueerd in een grotendeels beschermd natuurgebied van 42 hectare. Door de unieke samengang van golfbaan en natuurgebied beschikt de club als eerste in Europa over het zogeheten Groenlabel. De uitgebreide aandacht voor natuur en milieu blijkt uit dit verleende GEO-certificaat. Tijdens uw rondje golf kunt u maximaal genieten van vele bijzondere planten, vogelsoorten en zelfs wild. Bij de receptie zijn vouchers verkrijgbaar voor 9 of 18 holes.