Eten & Drinken

Uit eten rondom Welgelegen !

Onze B&B gasten adviseren wij bij hun keuze van een passend restaurant in Balk en omgeving. Bij het inchecken overhandigen wij u een overzicht van goede restaurants in de buurt. Op onze site kunt u ook al een overzicht van de restaurants vinden.

 

Eten rondom Welgelegen


Restaurants in Balk

Café Restaurant Teernstra, van Swinderenstraat 69, Balk, 0514-601013  

In Balk Gaasterland, het groene hart van Friesland, ligt HCR Teernstra. Gelegen aan de 11-stedenroute en met zicht op vaarwater de Luts en de Teernstrabrug is dit de plek waar u comfortabel kunt relaxen & lounchen. De mogelijkheden van HCR Teernstra reiken ver. Zo kunt u heerlijk lunchen en dineren in ons restaurant, uitrusten op het gezellige terras aan het water of genieten van een speciaal biertje in het bruine café.

 

Bij de Luts, Meerweg 3, Balk, 0514-601 334  

Wij Brant en Botsje heten u van harte welkom in ons huiskamer restaurant.
Kom eens heerlijk genieten van wat wij u te bieden hebben.

 

 

Pizzeria l’Acrobaleno, Gaaikemastraat 1-2, Balk 0514- 605 119  

(H)eerlijke italiaanse pizza's, pasta's, vlees- en visgerechten en uitstekende wijnen.
Kom genieten in ons sfeervolle restaurant. Ci vediamo, arrivederci!

 

 

Badmeester Keimpe, Tsjamkedykje 10, Balk, 0514-601418  

Relaxen tijdens een lazy Sunday afternoon, dansen op het terras met live muziek. Met heerlijke Cava loungen op het terras of in de winter genieten van Gluhwein bij het vuur. Laat je verwelkomen door de geur van de paling en geniet van de uiteenlopende gerechten van een keuken vol inspiratie. Dit alles met een zeer bijzonder uitzicht over het Slotermeer..

 

Golden River, Meerweg 18, Balk, 0514-603248  

Chinees-Indisch restaurant Golden River te Balk! Ons restaurant is in 1978 geopend en wordt sindsdien met liefde gerund door de familie Chiu en haar personeel.

 

Welgelegen Ontbijt

Voor onze gasten is er dagelijks een landelijk ontbijt beschikbaar. Luxe broodjes en heerlijk boerenbrood met daarbij een ruime sortering zoet- en hartig beleg. Uiteraard ook boerenyoghurt en andere zuivelproducten en een gekookt ei. Verse koffie en thee maken de belangrijkste maaltijd van de dag compleet.

U kunt van 08.00-10.00 uur gebruik maken van het ontbijt. Als het weer het toe laat kunt u heerlijk ontbijten op het terras.

Uiteraard kan dat ook buiten deze tijden, geeft u dat even aan bij het inchecken of bij uw reservering.

Ook op Welgelegen

In de verschillende ruimtes van onze boerderij zijn afgelopen jaar veel familiefeestjes gevierd. In de voorkamers kunt met maximaal 8 a 10 personen zitten. In de huiskamer aan de achterzijde kunt met 20 a 25 personen zitten.

Er gebeurt dus meer op Welgelegen !

Kom even bij ons langs, er is altijd wel even tijd om een kijkje te nemen of mogelijkheden door te nemen !